Aheste dolasir yorgunluk...Gunun kotari gece dolar.Baslarsin alacakli gibi hesap tutmaya. Goz izafi gorur verdiginden hasat umar.Gonul kefesinde terazinin ayari olmaz. Yurekten koparilana ne uyar ki?Her deger vaktinde bilinseydi;gidenlere agit yakilmazdi. Her daim sizlanistir beklenti.

Denge unsuru duyguyu sabitleyemedi. Kah uclarda gezdi el oldu.Saraylara sultan etti benligini...Yol bu mesafe degil akli kurcalayan. Azigi ruhunun ilaci olunca;dozu ayarlamak imkansiz.
Her dem attigimiz tas yerini bulmaz.Seruven baslamistir nice golge eslik eder;gozune takilir sadece.Kisiden azade olmak ilk tecruben.Nakis nakis islersin umitlerini yollara;bakislari yolunu cizer yolcunun. Daglardan guc alir, otlardan medet beklersin.Onlari olduran sana da deva olacaktir.
Her renk sihrini gizler;ne zaman ruhundan birakirsan idrak edersin.Dunden kalanlarla cikmissin sirtinda golgeden ortun vardi.Bak halin ayan oldu daglara. Gel sirdas olalim yolcu dedi.Asamadan enginleri verdin bir kismini. 
Sevda yurege yuk mu olur?Omuzunda yar cikilmaz bu yokus. Dusersin, toza topraga bulanirsin.
Bosuna ugrasma dag;tepeden bakarsin bana amenna. Gonlumun yoldasi, ruhumun esi,canimin cani Senin yuk dedigin. O bensiz   olsun.Ben O:emanetciyim.
Vakit ne ki omru esir ettim dualarimla. Ayrilmadim ki kavusmak dileyim.Sermayem kucagima siginan ozlemdi. Kokusu, sesi,icime sigmayan hasreti almisim.
Kucagimda gul,yuregimde gul sevdasi.Kaf ankadan gecebilir mi,ben vazgeceyim?...Gulerim olmayan aklimla.