Kullanıcılar S Pen ile hayallerini çiziyor

İSTANBUL (AA) - Samsung’un Galaxy Note20 serisi ile daha da geliştirdiği S Pen kullanılarak yapılacak çizimlerin, TikTok üzerinden paylaşılacağı bir meydan okuma (challenge) başladı.Samsung'dan yapılan açıklamaya göre, hızla dijitalleşen...

Kullanıcılar S Pen ile hayallerini çiziyor

İSTANBUL (AA) - Samsung’un Galaxy Note20 serisi ile daha da geliştirdiği S Pen kullanılarak yapılacak çizimlerin, TikTok üzerinden paylaşılacağı bir meydan okuma (challenge) başladı.

Samsung'dan yapılan açıklamaya göre, hızla dijitalleşen bir dünyada, Galaxy Note20’nin S Pen'i, kalem ve kâğıt kullanma deneyimine özlem duyanlara hayallerini ve isteklerini gerçekleştirebilecekleri bir güç sunuyor. Samsung, Galaxy'nin en güçlüsü Galaxy Note20'nin S Pen'i için TikTok'ta "sihirli" bir "challenge" başlattı.

Miray Şen, Fulya Zenginer, Ceren Yaldız ve Pelin Yar gibi birçok sosyal medya fenomenin de katılacağı ve 7 Eylül Pazartesi günü başlayan challenge'a katılmak isteyenler hayallerini kurdukları şeyi çiziyor.

Challenge ile hayallerini çizen kullanıcıların, S Pen ile belirlenen sihirli hareketi yaparak kendilerini hayallerinin içinde bulmaları amaçlanıyor.

TikTok üzerinden gerçekleşen ve 6 gün sürecek challenge’a #SPenChallenge hashtag’i ile katılınabiliyor.

Anahtar Kelimeler:
SPENTiktok
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.