Türkiye'nin İlk Elektromobilite Fuarı'nda Geri Sayım Başladı!

Türkiye’de ilk defa gerçekleşecek “Elektrikli ve Hibrit Araçlar Fuarı" e-drive TURKEY, kapılarını 9 Aralık’ta teknoloji ve elektrikli araç tutkunlarına açıyor.

Türkiye'nin İlk Elektromobilite Fuarı'nda Geri Sayım Başladı!

9-12 Aralık 2021 tarihleri arasında, Yenikapı'daki Dr. Mimar Kadir Topbaş Sanat ve Gösteri Merkezi'ndeki fuarda elektrikli otomobiller, farklı ulaşım alternatifleri sağlayan araçlar, şarj operatörleri, altyapı sağlayıcıları, batarya ve ekipman üreticileri yerini alacak. e-drive TURKEY Fuar Direktörü Burcu Uca, “Fuar, Türkiye’de bir ilk olması sebebi ile bizim için ayrı bir önem taşıyor. Ulaşımda geleceğe yön verecek elektromobilite ile ilgili inovasyon ve teknolojileri barındıran bu fuarda, ziyaretçiler merak ettikleri tüm soruların cevaplarına ulaşma imkanı yakalayacak. Ayrıca proje ile Elektromobilite kavramının Türkiye’de daha etkin tanınmasını sağlamak ve sektördeki sinerjiye destek vermek, hedeflerimizin başında geliyor. Konuyla ilgili tüm sektör temsilcilerini ve 15 yaş üstü tüm son kullanıcıları fuarımıza bekliyoruz.” dedi.

Çevre dostu olan ve sayısız avantaj sağlayan elektrikli araçlarlarla ilgili birçok sektör profesyonelinin bir araya geleceği Türkiye'nin ilk Elektromobilite Fuarı e-drive TURKEY için geri sayım başladı. İstanbul’un en merkezi noktalarından Yenikapı’da  gerçekleşecek fuara, elektrikli ve hibrit araç üreticileri, distribütörleri, şarj operatörleri, ekipman üreticileri, otonom sürüş ve araçlar arası iletişim sistemleri geliştiricileri bir araya gelecek. İç alanda yer alacak scooter ve bisiklet deneyim alanı ile dış alanda yer alacak otomobil deneyim alanı, ziyaretçilerin araçları sadece görmesini değil aynı zamanda test edebilmesini sağlayacak.

Alanında öncü markalar fuarda boy gösterecek

Etkinlikte elektromobilite alanında faaliyet gösteren firmalar en yeni ürün, hizmet ve teknolojilerini sergileyecek. Fuarın Ana Sponsoru B-Charge'ın Kurucu Ortağı, Satış ve Pazarlama Direktörü Rahim Cafer "Önlenemez bir hızla gelişen günümüz dünyasında, elektromobilite ekosistemine katkı sağlayan bu fuarda B-Charge olarak iş birliği yapmaktan dolayı son derece mutlu ve heyecanlıyız. İnovasyon ve teknoloji barındıran ve e-mobility kavramı konusunda farkındalığı artırarak Türkiye’de başta son kullanıcılar olmak üzere elektrikli ve hibrit araç üreticileri, distribütörleri, şarj operatörleri, ekipman üreticileri, otonom sürüş ve araçlar arası iletişim sistemleri geliştiricileri ile devlet kurumlarını bir araya getirmesi tüm sektör profesyonellerine katkı sağlayacaktır." şeklinde görüşlerini paylaştı.

Teknoloji sponsoru Chargesoft'un Genel Müdürü Ziya Çağrı Yeni ise "E-Drive Türkiye Fuarı, Türkiye'nin ilk e-mobilite fuarı olmasının yanında, Teknoloji Sponsoru olarak bizlerin de büyük bir hevesle beklediği bir organizasyon. Dünyadaki pek çok organizasyonun elektrikli araç ve teknolojileri konularında sahip oldukları çevikliğin ve farkındalığın, ülkemizde de oluşması için büyük bir şans. Bizler de Chargesoft olarak, bu fuara katılmayı ve geliştirdiğimiz teknolojileri ziyaretçilerle ve paydaşlarla paylaşmayı heyecanla bekliyoruz." dedi.

Fuarda; Alb Menkul Değerler, Aspower, Altınbaş Üniversitesi, Awcı Motors, B-Charge, BinBin, Chargesoft, Charge Teknoloji, Doğan Trend, Ego Tekteker, Alman Türk Ticaret ve Sanayi Odası, Elsis, Femsan, İstanbul Enerji A.Ş., Superpedestrian, MG, Wallbox, Bimas ve OKAI gibi sektör markaları yer alacak. Türkiye'nin ilk Elektromobilite Fuarı e-drive TURKEY’i ziyaret edecekler, 8 Aralık’a kadar ücretsiz olarak online ziyaretçi kaydı yapabilecek.

Çevre dostu fuarda çevre dostu ürünler

Doğaya saygılı elektrikli araçlar dünyasını tüm yönüyle günümüze taşıyan etkinlikte, çevre dostu olan sadece elektrikli araçlar olmayacak; fuar, çevre dostu özellikleri ile de dikkat çekecek. e-drive TURKEY temasına uygun olarak basılı yaka kartı, katalog veya davetiye kullanımına yer verilmeyerek kağıt kullanımı sıfıra indiriliyor. Fuar ile ilgili tüm detaylara www.edriveturkey.com web sitesi üzerinden erişilebiliyor. Ayrıca Apple App Store ve Google Play Store’dan indirilecek e-drive Turkey Uygulaması, hem girişteki dijital yaka kartınızı içeriyor, hem de etkinlik sırasında birçok etkileşim fırsatı sunuyor. Lokasyon olarak İstanbul’un en merkezi noktalarından birinde gerçekleşecek fuar için toplu taşımada da birçok alternatif bulunuyor. Katılım sağlayacak ziyaretçiler alana deniz yolu, otobüs ve Marmaray ile rahatlıkla ulaşabiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.