Kahramanmaraş ABD'YE led ekranlarıyla karşılık verdi

New York’ta “Silenced Turkey” imzasıyla “Stop Erdoğan” ilanı yayınlanmış, söz konusu ilana Türkiye çok büyük tepki gösterirken sosyal medyada 'LoveErdoğan' etiketiyle binlerce destek mesajı geldi.

Kahramanmaraş ABD'YE led ekranlarıyla karşılık verdi

Kahramanmaraş Türkoğlu Belediyesi tarafından LED Ekranlara, ABD'nin New York eyaletinde reklam panosunda yer alan "Stop Erdoğan" ifadesine cevap olarak "Love Erdoğan" görselleri yansıtıldı. Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş yaptığı yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanımız, dünya liderine yapılan bu harekatı kınıyoruz. Bizler Cumhurbaşkanımızı çok seviyoruz, onlara ilçemizdeki led ekranlara "Love Erdoğan" görseli yansıtarak cevap veriyoruz. Her koşulda ve her şartta Cumhurbaşkanımız, Reisimiz Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın yanındayız, diyerek konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.