1. olan öğrenciye 30 bin TL ödül verilecek

Kahramanmaraş (SHA) – Kahramanmaraş’ta yaptığı özel çalışmalar ve davranışlarla halkın takdirini toplayan iş insanı Adem Mağralı, şimdi öğrencilere 30 bin TL ödüllü yarışma kitabı dağıttı.

1. olan öğrenciye 30 bin TL ödül verilecek

Türkiye genelinde düzenlenecek Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmalarına ait yarışma kitaplarını kırsal mahallerde eğitim gören öğrencilere ücretsiz dağıtımını yapan Adem Mağralı, yarışmaya katılan öğrencilere özel sürprizlerinin olacağını söyledi.

Kürtül İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret eden Adem Mağralı, “Ufka Yolculuk Yarışmalarını yakından takip ediyorum, kaliteli ve özgün bir organizasyon. Yarışmanın bu sene ki konusu hepimizi yakından ilgilendiren bir konu olan ‘Sağlıklı Yaşam’. Öğrencilere kitapları sevdiren ve kitap okuma alışkanlığı kazandıran bu yarışmada Türkiye derecesi yapanlara birçok ödül var, Kahramanmaraş’ta dereceye giren öğrencilere de ayrıca 30 bin lira para ödülü veriliyor. Bende bu ödülleri kırsalda bulunan köy okulu öğrencilerinin de kazanabilmesi için böyle bir çalışma yapmak istedim. Yarışma Kitapları şehir merkezinde bir çok yerde satılıyor ama, köydeki çocuklarımızın bunlara ulaşması biraz zor olabiliyor, köylerimizde zeki çocuklar var, onlarda bu yarışmaya girsinler, onlarda ödül kazansınlar diye yarışma kitaplarını bu öğrencilerimize hediye etmek istedim. Yarışma kitaplarını alan çocuklarımız Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmalarının internet sitesi üzerinden yarışmaya kayıt olup, sınavlara kendi köylerinde girebilecekler” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.