‘eTWİNNİNG’DE kalite ödülü alan öğretmen ve okullara belgeleri takdim edildi

Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden ‘eTWİNNİNG’ projesiyle ilgili bir basın bülteni yayınlandı.

‘eTWİNNİNG’DE kalite ödülü alan öğretmen ve okullara belgeleri takdim edildi

Bültende, ‘2020 yılında uyguladıkları eTwinning projeleri sonucunda Ulusal ve Avrupa Kalite Ödülü almaya hak kazanan öğretmen ve okullarımıza belgeleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzde düzenlenen tören ile takdim edildi.
İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzdeki belge takdim törenine İl Millî Eğitim Müdürümüz Yusuf Kahraman, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcılarımız ve Şube Müdürlerimiz, öğretmenlerimiz ve okul yöneticilerimiz katıldı.
Ulusal Destek Servisinin değerlendirmesi ile 2020 yılında ilimizde yürütülen eTwinning projelerinin neticesinde 4 okulumuz “eTwinning Okulu” etiketi, 21 öğretmenimiz ise “Avrupa ya da Ulusal Kalite” etiketleriyle ödüllendirildi.
Törende konuşan İl Millî Eğitim Müdürümüz Yusuf Kahraman, 2007 yılından itibaren ARGE bölümümüz ile birlikte koordineli olarak yürütülmekte olan projeler ile ilgili “Artık güzellikleri yaşamak üzere buradayız. Hakikaten emek verilip bu emeğin en güzel şekliyle sonuçlarının alındığını görmek, öğretmenler olarak bizler için gerçekten tarifi zor olan bir mutluluk. Bundan dolayı da her bir kardeşime her bir meslektaşıma gönülden teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Projeler için öğretmenlerimizin büyük fedakârlıklar ortaya koyduğunu ifade eden İl Millî Eğitim Müdürümüz Yusuf Kahraman, “Geceniz gündüzünüze girdi ama nihayetinde böyle güzel bir başarı ortaya çıktı. Bundan sonraki çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum. İlimizi böyle güzel bir şekilde temsil ettiğiniz, bizlere bu gururu yaşattığınız için her birinize gönülden teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
İl Millî Eğitim Müdürümüz Yusuf Kahraman’ın konuşmasının ardından projelerde kalite ödülü almaya hak kazanan öğretmenlerimize ve okul yöneticilerimize ödülleri takdim edildi.’ Denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.