Göksun Esenköy Kütüphanesi açıldı

Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde Esenköy İlkokulu Kütüphanesi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Göksun Esenköy Kütüphanesi açıldı

Esenköy İlkokulu öğretmeni Sena Erbay’ın geçtiğimiz yıl kitap talebine ilişkin e-postası üzerine Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğünce bir kitap kampanyası hedefine ulaştı.

Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu’nun kütüphane sözüyle birlikte hayırsever iş adamları tarafından yapımı gerçekleştirilen kütüphaneye Göksunlu Şehit asker Ali Özdemir’in ismi verildi.

Kütüphane İl Emniyet Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Ali Semerci, Göksun İlçe Emniyet Müdür Vekili Mustafa Oktay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şeref Akpınar, Ahmet Bilgiç, Şehit Asker Ali Özdemir’in ailesi, yakınları, okul öğretmenleri ve davetlilerin katıldığı törenle öğrencilerin kullanımına açıldı.

Açılış töreninde konuşan İl Emniyet Müdür Yardımcısı Semerci, “Sena öğretmenin girişimi üzerine Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü olarak Esenköy İlkokuluna kitap desteğinde bulunduk ve bu güzel kütüphanenin okula kazandırılmasına vesile oldukları için mutlu olduk. Şehidimizin isminin kütüphanede yaşatılacak olmasının ise kendilerini ayrıca mutlu etti” dedi.

Şehit Ali Özdemir’in anne ve babasının da hazır bulunduğu ve duygusal anların yaşandığı tören sonrası Emniyet Müdür Yardımcısı Semerci öğrencileri ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.