İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde Kermes Etkinliği Düzenlendi

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde (İİBF), Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında verilen Gönüllülük Dersi kapsamında kermes etkinliği düzenlendi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde Kermes Etkinliği Düzenlendi


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, KSÜ Rektörlüğü ve Türk Anneler Derneği Kahramanmaraş Şubesi işbirliğiyle İİBF giriş katında gerçekleştirilen etkinliğe KSÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zekeriya Pak, İİBF Dekanı Prof. Dr. Mustafa Taşlıyan, Kahramanmaraş il protokolü üyelerinin eşleri, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Etkinliğin açılışında konuşan üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zekeriya Pak, KSÜ’de gönüllülük dersi kapsamında bütün akademik birimlerde çok sayıda etkinlik gerçekleştirdiklerini belirterek, etkinliklere destek veren kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

İİBF Dekanı Prof. Dr. Mustafa Taşlıyan ve Türk Anneler Derneği Kahramanmaraş Şubesi Oya Tanrıverdi de etkinlik açılışında kısa birer selamlama konuşması gerçekleştirdiler.

Etkinlik kapsamında öğrenciler ve dernek üyelerince hazırlanan yemekler katılımcılara ikram edildi, etkinlikten elde edilen gelirle üniversite öğrencilerinin eğitimlerine destek olunacak.

Anahtar Kelimeler:
Kahramanmaraş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.