Kahraman’dan 8.Sınıf Ortak Sınavları Ziyareti

Kahraman’dan 8.Sınıf Ortak Sınavları Ziyareti

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, il genelinde 8.sınıflar düzeyinde yapılması planlanan ortak sınavların ilk günü münasebetiyle Kahramanmaraş Ortaokulu ile Kurtuluş İmam Hatip Ortaokulu'nu ziyaret etti.

İl genelinde 5-7 Nisan 2022 tarihleri arasında 8.sınıf öğrencilerine yönelik planlanan ortak sınavların ilki bugün yapılan Türkçe ve Yabancı Dil (İngilizce) dersi sınavları ile gerçekleşti.

İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, beraberindeki Dulkadiroğlu İlçe Millî Eğitim Müdürü Harun Kurt, Ölçme Değerlendirme Merkezi Sorumlusu İl Millî Eğitim Şube Müdürü Ahmet Akküncü ve İl Millî Eğitim Şube Müdürü Adem Öztürk ile Kahramanmaraş Ortaokulu ve Kurtuluş İmam Hatip Ortaokulu'nu ziyaret ederek öğrencilerin sınav heyecanına ortak oldu.

Öğrencilere başarılar dileyen İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, okul öğretmenleri ile de bir araya gelerek ziyaretini sonlandırdı.

Anahtar Kelimeler:
Kahramanmaraş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.