‘Kahramanmaraş Akademi Öğrenci Sempozyumu’ gerçekleştirildi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kahramanmaraş Akademi, güz dönemini ‘Kahramanmaraş Akademi Öğrenci Sempozyumu’ etkinliğiyle tamamlıyor.

‘Kahramanmaraş Akademi Öğrenci Sempozyumu’ gerçekleştirildi

Kahramanmaraş Akademi Öğrenci Sempozyumunun ilk oturumu Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) ev sahipliğinde Cahit Zarifoğlu konferans Salonunda gerçekleştirildi.

KSÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kemal Timur’un yönettiği oturum kapsamında; Fevzi Şahin ‘Mithat Cemal ve Akif’, Fatma Nur Yuşan ‘Asım Kitabının Basımının Anısına Verilen Yemek’ ve Mustafa Dikmen ‘Safahat Kitabına Dair Notlar’  başlıklı bildirilerini sundular.

23 Aralık–7 Ocak tarihlerinde yapılacak sempozyum da, ‘Safahat Okumaları’, ‘Sosyolojinin Temel Kavramları’, ‘Varoluşsal Düşünce Atölyesi’, ‘Yunus Emre Okumaları’, ‘Yeni Medya ve İletişim’, ‘Dergi’, ‘Bilim Tarihi’, ‘Türk Düşünce Tarihi’, ‘Roman’, ‘Öykü’, ‘Yazı’, ‘Düşünce’ ile ‘Sinema ve Felsefe’ başta olmak üzere toplamda 13 atölyede eğitim alan 44 kursiyer eğitmenleri tarafından başkanlık edilen oturumlarda bildirilerini sunacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.