KSÜ Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yeniden hizmete açıldı

Pandemi sürecinde geçici olarak kapanan Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, pandemi kuralları çerçevesinde gerekli düzenlemelerin yapılmasıyla birlikte yeniden hizmet vermeye başladı.

KSÜ Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yeniden hizmete açıldı

Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Rektör Prof. Dr. Niyazi Can ve üniversite protokolünün katılımıyla gerçekleştirilen törenle personel ve öğrencilerin kullanımına sunuldu.

Yaklaşık 9 milyon liraya mal olan ve 2019’da hizmet vermeye başlayan Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun üniversitemiz, şehrimiz ve bölgemiz için büyük bir kazanım olduğunu belirten Rektör Can, birçok hizmeti bir arada sunan Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun bölgenin en donanımlı tesisi olduğunun altını çizdi.

Üniversite personel ve öğrencilerinin bedenen ve ruhen daha sağlıklı koşullara erişebilmeleri için her türlü tedbiri aldıklarını ifade eden Rektör Can, Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun hizmete sunulması sürecinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yaklaşık 7 bin 500 metre kapalı alana sahip olan tesis içerisinde; 16 metre genişliğe 25 metre uzunluğa ve 2 metre derinliğe sahip yüzme havuzu, 6 metre genişliğe 16 metre uzunluğa ve 120 santimetre derinliğe sahip eğitim havuzu,  fitness salonu, fizik tedavi salonu, buhar odası, sauna, Türk hamamı, jakuzi, tuz odası, jimnastik salonu, aerobik salonu, toplantı odaları, mescit ve çalışma ofisleri yer alıyor. Ayrıca havuz bölümünde yaklaşık bin metrekare alana sahip 350 kişilik tribün bulunuyor.

Pandemi öncesinde aboneliği bulunan üyeler abonelik sürelerinin kalan haklarını yeni dönemde kullanabilecekler. Tesis kullanım ücretleri Ocak 2022 itibaren güncellenerek yeni abonelikler alınmaya başlanacak, yeni ücretler belirleninceye kadar mevcut fiyatlar üzerinden günü birlik seanslarla hizmet verilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.