Pıktes Voleybol Turnuvası Hazırlıkları Başladı

''Suriyeli Çocukların Türk Eğitim Sistemine Entegrasyonunun Desteklenmesi Projesi" (PIKTES) kapsamında yabancı uyruklu öğrenciler ile Türk öğrencilerin sosyal uyumlarına katkı sağlamak amacıyla Hatay ilinde düzenlenecek voleybol turnuvası için ilimizde oluşturulan 4 takım antrenmanlara başladı.

Pıktes Voleybol Turnuvası Hazırlıkları Başladı

Avrupa Birliği finansman desteği ile Millî Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünce yürütülmekte olan ''Suriyeli Çocukların Türk Eğitim Sistemine Entegrasyonunun Desteklenmesi Projesi" (PIKTES) faaliyetleri kapsamında yabancı uyruklu öğrenciler, Türk öğrenciler ve velilerin sosyal uyumlarına katkı sağlamak için bilim, kültür, sanat ve spor gibi birçok alanda düzenlenen sosyal etkinlikler ülke genelinde devam ediyor.

Bu doğrultuda yabancı uyruklu öğrenciler ile Türk öğrencilerin sosyal uyumlarına katkı sağlamak amacıyla Türkiye genelinde oluşturulan takımlar ile Hatay ilinde voleybol turnuvası düzenlenecek.

İlimiz adına voleybol turnuvasına katılmak için çeşitli okulların öğrencilerinden oluşturulan Gençler Kız, Gençler Erkek, Yıldızlar Kız ve Yıldızlar Erkek takımları, turnuva hazırlıkları kapsamında antrenmanlara başladı.

Yapılan antrenman çalışmalarını takip eden İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Halit Demirtaş, öğrencilerin antrenmanına eşlik etti.

Anahtar Kelimeler:
Kahramanmaraş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.