Rektör Can öğrencilerle bir araya geldi

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, öğrencilerle bir araya gelerek talep ve memnuniyetlerini dinledi. ,

Rektör Can öğrencilerle bir araya geldi

KSÜ Avşar Yerleşkesi Merkez Kafeteryada öğrencilerle birlikte yemek kuyruğuna girerek öğle yemeği yiyen Rektör Can, öğrencilerle tek tek sohbet ederek talep, beklenti ve memnuniyetlerini dinledi.

KSÜ’de öğrenci odaklı bir yönetim anlayışını benimsediklerini ve öğrencilerle her fırsatta bir araya gelerek eğitim süreçlerini en verimli şekilde tamamlamalarını sağlamak amacıyla şikâyet, görüş ve taleplerini dinlediklerini ifade eden Rektör Can, “Öğrencilerimizin bölümlerinin gerektirdiği donanımları en iyi şekilde kazanabilmeleri için teori ve pratiği bir arada sunan bir eğitim modeli uyguluyoruz. Üniversitemizin sahip olduğu fiziki ve teknolojik altyapı ile yetişmiş insan gücünü sürekli güçlendirerek öğrencilerimizi en iyi şekilde kariyer yaşamlarına hazırlıyoruz.” dedi.

Öğrencilerin akademik başarılarını üst seviyelere taşırken, sportif, sosyal ve kültürel becerilerini de artırmak için üniversite imkânlarını seferber ettiklerini belirten Rektör Can, “Öğrencilerimizin bizi biz yapan değerlere sahip, özgüvenli, lider ve kendini ifade edebilen bireyler olarak hayata hazırlanmaları en önemli önceliklerimiz arasında yer alıyor. Öğrencilerimiz tarafından kurulan öğrenci toplulukları aracılığıyla gerçekleştirilen kültür, sanat, spor etkinliklerini teşvik ediyor ve destekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Öğrencilerle sıcak ve samimi bir havada tek tek sohbet eden ve taleplerini dinleyen Rektör Can, daha sonra Avşar Kafe’de öğrencilerle çay içti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.