Toki 21.Yüzyıl Meslekî Ve Teknik Anadolu Lisesi, Yurt Dışı Eğitim İçin Brüksel’e Uçtu

İş sağlığı ve güvenliğini geliştirmek amacıyla Türkiye’de 7 okulun kabul edildiği Avrupa Birliği Projesi kapsamında TOKİ 21. Yüzyıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, ‘21.Yüzyılda İş Sağlığı ve Güvenliğinin Geliştirilmesi’ projesi ile Brüksel’de eğitim almak üzere yola çıktı.

Toki 21.Yüzyıl Meslekî Ve Teknik Anadolu Lisesi, Yurt Dışı Eğitim İçin Brüksel’e Uçtu

İş Sağlığı ve Güvenliğinin Geliştirilmesi Avrupa Birliği Hibe Programı kapsamında “21.Yüzyılda İş Sağlığı ve Güvenliğinin Geliştirilmesi” isimli proje ile büyük bir başarı sergileyen TOKİ 21. Yüzyıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemiz, proje kapsamında Avrupa’da eğitim görmeye hak kazandı. Okul Müdürümüz Ali Badem ile birlikte 3 müdür yardımcımız ve 4 öğretmenimiz, eğitim almak amacıyla Belçika’nın başkenti Brüksel’e gitmek üzere uçağa bindi.

19 Eylül - 2 Ekim tarihleri arasında yapılacak olan eğitim ziyareti kapsamında Avrupa’da iş sağlığı ve güvenliği kültürünü yerinde incelemek, araştırmak ve farkındalık oluşturmak amaçlanıyor. Bununla birlikte söz konusu eğitimleri alan eğitimcilerimiz, ilimizde çeşitli eğitimler ve etkinlikler gerçekleştirecek. Ayrıca proje ile okulda İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Sınıfı ile test-analiz laboratuvarı açılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.