MediaMarkt ve istegelsin'den iş birliği

İSTANBUL (AA) - MediaMarkt ile istegelsin arasında teknolojiseverleri sevindirecek iş birliğine gidildi.Mediamarkt'ten yapılan açıklamaya göre, tüketicilerin istegelsin'den yapacakları 150 TL ve üzeri alışverişlerde teknolojiseverler...

MediaMarkt ve istegelsin'den iş birliği

İSTANBUL (AA) - MediaMarkt ile istegelsin arasında teknolojiseverleri sevindirecek iş birliğine gidildi.

Mediamarkt'ten yapılan açıklamaya göre, tüketicilerin istegelsin'den yapacakları 150 TL ve üzeri alışverişlerde teknolojiseverler 30 TL indirim hakkı kazanacak. İstanbul ve Kocaeli'deki MediaMarkt mağazalarında geçerli kampanya 16 Şubat'a kadar devam edecek. Teknolojiseverlerin kampanyadan faydalanması içinse MediaMarkt Club üyesi olması yeterli olacak.

Teknolojiseverler MediaMarkt Club'a tüm MediaMarkt mağazalarından veya mediamarkt.com.tr/CLUBuyelik'e tıklayarak hızlıca üye olabiliyor.

Anahtar Kelimeler:
MediaMarkt
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.