İSTANBUL (AA) - Omsan Logistics, bu yıl 13'üncüsü düzenlenen Atlas Lojistik Ödülleri'nde intermodal hizmetleri ve kurduğu yeşil lojistik hatları ile Jüri Özel Ödülü'ne layık görüldü.

Omsan Logistics açıklamasına göre, Türkiye'de lojistik sektörü medyası ve sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle 13 yıldır verilen Atlas Lojistik Ödülleri sahiplerini buldu.

OYAK Grubu şirketlerinden Omsan Logistics, geçen eylülde Avrupa'nın güçlü taşımacılık firmalarından Metrans ile Türkiye ve Slovakya arasında kurduğu ortak ithalat-ihracat hattı projesiyle etkinliğin en önemli ödülü olan Jüri Özel Ödülü'ne layık görülürken, Uluslararası Deniz Taşıması Firmaları Ödülü'nün de sahibi oldu.

Omsan Logistics, entegre, çevreci ve müşteri odaklı lojistik hizmetler sunmayı sürdürürken, yurt içi ve dışında kara yolu, deniz yolu, hava yolu, demir yolu taşımacılığı, serbest ve gümrüklü depo yönetimi, mikro dağıtım, proje taşımacılığı, ev ve ofis lojistiği, gümrükleme ve sigorta hizmetleri gibi birçok hizmeti müşterileriyle buluşturuyor.