19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

HATAY (AA) - Hatay'ın Yayladağı ve Dörtyol ilçelerinde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı düzenlenen törenlerle kutlandı.Yayladağı ilçesindeki kutlama etkinlikleri kapsamında Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu,...

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

HATAY (AA) - Hatay'ın Yayladağı ve Dörtyol ilçelerinde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı düzenlenen törenlerle kutlandı.

Yayladağı ilçesindeki kutlama etkinlikleri kapsamında Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Fehmi Dinçer Spor Salonu'nda devam eden törende günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, şiirler okundu ve öğrencilerin hazırladığı gösteriler sunuldu.

Etkinlikte Gençlik Haftası kapsamında düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından hediyeleri verildi.

Törene, Yayladağı Kaymakamı Ömer Faruk Yüce, Yayladağı Belediye Başkanı Mustafa Sayın, İlçe Garnizon Komutanı Piyade Binbaşı Mehmet Kanuş, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

-Dörtyol

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Dörtyol ilçesinde de törenlerle kutlandı.

İlçede ilk olarak İnönü Caddesi'nde düzenlenen törende, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Selçuk Kayhan, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Daha sonra 19 Aralık Spor Salonu'nda süren törende Dörtyol Kaymakam Murat Bulacak, Garnizon Komutanı Jandarma Yarbay Savaş Balcı ve Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin etkinliğe katılanların bayramını kutladı.

Törende, gösterilerin ardından Gençlik Haftası dolayısıyla okullarda yapılan çeşitli spor müsabakalarında dereceye giren öğrencilerin ödülleri verildi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.