19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

OSMANİYE (AA) - 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde düzenlenen törenle kutlandı. Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Yılmaz Bal'ın, Hükümet Konağı bahçesindeki Atatürk Anıtı'na...

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

OSMANİYE (AA) - 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde düzenlenen törenle kutlandı.

Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Yılmaz Bal'ın, Hükümet Konağı bahçesindeki Atatürk Anıtı'na çelenk koydu.

Şehir Stadyumu'nda devam eden kutlamalarda, Kaymakam Tamer Orhan, beraberinde Belediye Başkanı Ömer Tarhan ve İlçe Garnizon Komutanı Asteğmen Muhammet Aydoğan ile öğrencilerin ve halkın bayramını kutladı.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Yılmaz Bal, yaptığı konuşmada, milli mücadeledeki inanç, birlik ve beraberliğin her zaman örnek alınarak aynı kararlılıkla sürdürülmesinin ülkeyi başarıya ulaştıracağını ifade etti.

Kutlamalar kapsamında öğrenciler halk oyunları, tekvando, güreş, karate gösterileri sundu ve şiirler okudu.

Tören sonunda, ilçe genelinde düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri verildi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.