21. Uluslararası Piyano Festivali, Richard Clayderman konseriyle başladı

21. Uluslararası Piyano Festivali, Richard Clayderman konseriyle başladı

ANTALYA (AA) - Antalya'da bu yıl 21'incisi düzenlenen Uluslararası Piyano Festivali, "Piyanonun Efsanesi" olarak bilinen Richard Clayderman konseriyle başladı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, konser öncesi yaptığı konuşmada, festivalin salgın sürecinde herkese moral olacağını belirtti.

Müziğin notalarının herkesin ruhuna dokunduğunu ifade eden Böcek, "İki hafta boyunca, notalara ruhlarını katan yerli ve yabancı birçok sanatçıyı, müzik insanını ve sanatseveri güzel şehrimizde ağırlamanın sevincini yaşayacağız." ifadesini kullandı.

Sahneye çıkan Clayderman da Antalya'ya geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, konsere gelenlere Türkçe "teşekkür" etti.

Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Clayderman, sempatik tavırları ve esprileriyle geceye renk kattı. Seyircilere notalarını ve mendilini veren Clayderman, zaman zaman kendisine alkışlarıyla eşlik eden seyircilere müzik ziyafeti yaşattı.

Yerli ve yabancı birçok yıldızı sahnesinde ağırlayacak olan festival, 24 Aralık'ta Anjelika Akbar konseriyle sona erecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.