Adana'da aranan hükümlü polis ekiplerince yakalandı

ADANA (AA) - Adana'da 4 yıl 2 ay hapis cezasıyla aranan hükümlü, polis ekiplerince yakalandı.İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, merkez Seyhan ilçesi Tepebağ Mahallesi'nde...

Adana'da aranan hükümlü polis ekiplerince yakalandı

ADANA (AA) - Adana'da 4 yıl 2 ay hapis cezasıyla aranan hükümlü, polis ekiplerince yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, merkez Seyhan ilçesi Tepebağ Mahallesi'nde bulunan İnönü Parkı'nda 7 kişiyi fuhuş bahanesiyle kandırdıktan sonra yankesicilik yöntemiyle toplam 5 bin 820 liralarını çaldığı öne sürülen Cansu Öztürk'ün (24), tutuksuz yargılandığı mahkemece 4 yıl 2 ay hapis cezası aldıktan sonra teslim olmadığını belirledi.

Polis, hükümlü Öztürk'ü merkez Yüreğir ilçesindeki evinde yakaladı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen hükümlü, daha sonra cezaevine gönderildi.

Anahtar Kelimeler:
AdanaYakalandıHükümlü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.