Adana'da adliye çalışanlarına 25’inci yıl tebrik belgesi

ADANA (AA) - Adana Adliyesi’nde 25 yılını dolduranlar ile emekliye ayrılan yargı çalışanlarına, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül tarafından imzalanan tebrik belgeleri verildi. Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül, adliye konferans salonunda...

Adana'da adliye çalışanlarına 25’inci yıl tebrik belgesi

ADANA (AA) - Adana Adliyesi’nde 25 yılını dolduranlar ile emekliye ayrılan yargı çalışanlarına, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül tarafından imzalanan tebrik belgeleri verildi.

Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül, adliye konferans salonunda düzenlenen törende, kendisinin de meslekteki 25’inci yılı olduğu için duygulandığını belirtti.

Tebrik belgesi alan dönem çalışanlarının görevleri sırasında zorluklarla mücadele ettiklerini ifade eden Yurdagül, şunları söyledi:

"Şu an 3-4 katiple yapılan işi, bu jenerasyon bir katiple fazlasıyla yürütüyordu. Yokluk yıllarının kahrını, cefasını siz çektiniz. Çalışkan bir jenerasyon olduğunuz için, bugüne kadar yaptığınız çalışmalardan dolayı devlete millete hakkınızı helal edin. Çünkü sizlerin hakları ödenmez. Bu güzel kodları, çalışkanlığı ve iş disiplinini hep beraber yeni jenerasyona da aşılamaya çalışalım."

Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Ali Çolak da katılımcılara devlete verdikleri emeklerden dolayı teşekkür etti.

Konuşmaların ardından meslekte 25 yılını dolduran 89 yazı işleri müdürü, zabıt katibi, mübaşir ve memur ile emekliye ayrılan 10 yargı çalışanına Bakan Gül’ün imzaladığı tebrik belgeleri verildi.

Törene Cumhuriyet Başsavcı vekilleri Musa Ünel, Atilla Rahimi ile adliye çalışanları katıldı.


Anahtar Kelimeler:
AdanaCesed
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.