Adana'da Deniz Çöpleri İl Eylem Planı Toplantısı yapıldı

Adana'da Deniz Çöpleri İl Eylem Planı Toplantısı yapıldı

ADANA (AA) - Adana'da Vali Süleyman Elban başkanlığında Deniz Çöpleri İl Eylem Planı Toplantısı gerçekleştirildi.

Vali Elban, toplantıda yaptığı konuşmada, deniz çöplerini önlemek için vatandaşların bilinçlendirilmesi faaliyetlerinin sistemli olarak yapılması gerektiğini belirtti.

Kıyıya ya da denize bırakılmış çöplerin canlıların zarar görmesine ve ekonomik kayıplara yol açtığını kaydeden Elban, "Deniz çöpleriyle etkin bir mücadele yapmak, ekolojik sistemimizi korumak adına önemli bir adımdır. Kaynaklarımız ve sahip olduğumuz bu doğal çevre, gelecek nesillere bırakmamız gereken bir emanettir. Bu emaneti en iyi şekilde korumak her bireyin sorumluluğudur. Sorumluluklarımızın bilincinde olmalı, geleceğimizi kendi ellerimizle karartmamalıyız." ifadelerini kullandı.

Toplantıya, kaymakamlar, Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Halit Ergin ve ilgililer katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.