Adana'da iki ayrı ilçede kaçak kazı yapan 6 şüpheli yakalandı

ADANA (AA) - Adana'nın Pozantı ve Tufanbeyli ilçelerinde kaçak kazı yaptıkları belirlenen 6 şüpheli gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Alpu Mahallesi Karınca Dağı mevkisinde kısımlarındaki...

Adana'da iki ayrı ilçede kaçak kazı yapan 6 şüpheli yakalandı

ADANA (AA) - Adana'nın Pozantı ve Tufanbeyli ilçelerinde kaçak kazı yaptıkları belirlenen 6 şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Alpu Mahallesi Karınca Dağı mevkisinde kısımlarındaki arazide kaçak kazı yapıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Adreslerdeki aramalarda, 2 define arama ile 2 metal dedektörü, 2 kazma, 2 boş kovan ve muhtelif sayıda taş ele geçirildi, 5 şüpheli gözaltına alındı.

Öte yandan Tufanbeyli İlçesi Şar Mahallesi Karadurdular mevkisinde 1 şüpheli elinde dedektör ile define aradığı sırada jandarma ekiplerince suçüstü yakalandı.

Her iki ilçede gözaltına alınan 6 zanlının jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.