ADANA (AA) - Adana'da bir kişinin öldüğü, 3 kişinin yaralandığı silahlı kavgayla ilgili aralarında baba ile oğlunun da bulunduğu 2’si tutuklu 4 sanığın, 30 yıldan müebbet hapis cezasına kadar hapis cezası ile cezalandırılmaları istemiyle açılan davanın görülmesine devam edildi.

5. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya tutuklu sanıklar Ayhan B. ve Muhammet T. ile tutuksuz sanıklar Serkan C. ve Mert Kan B, tarafların avukatları katıldı.

Duruşmada, öldürülen Tolga Cabadak’ın annesi Yonca Cabadak, sanıklardan şikayetçi olduğunu belirterek, cezalandırılmalarını istedi.

Olayda yaralanan Kaan Şimşek ise sanıklardan şikayetçi olmadı.

Sanıkların dinlendiği duruşmada mahkeme heyeti, sanıkların mevcut durumlarının devamına karar verip duruşmayı, eksikliklerin tamamlanması için ileri bir tarihe erteledi.

- Olay

Merkez Yüreğir ilçesinde 25 Mart'ta iki grup arasında çıkan silahlı kavgada Tolga Cabadak öldürülmüş, sanıklar hakkında "kasten öldürme, öldürmeye teşebbüs, yaralama, ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma veya taşıma veya bulundurma" suçlarından dava açılmıştı.