Afşin'de jandarmadan servis araçlarına denetim

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Afşin İlçe Jandarma Komutanlığı ve Elbistan İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı trafik ekipleri, Afşin-Elbistan Termik Santrallerine işçi taşıyan servislere yönelik denetim gerçekleştirdi. Afşin ve Elbistan İlçe...

Afşin'de jandarmadan servis araçlarına denetim

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Afşin İlçe Jandarma Komutanlığı ve Elbistan İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı trafik ekipleri, Afşin-Elbistan Termik Santrallerine işçi taşıyan servislere yönelik denetim gerçekleştirdi.

Afşin ve Elbistan İlçe Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri, A ve B Termik santrallerine personel taşıyan servis otobüslerini denetledi.

Denetimlerde, şoförleri ve yolcuları emniyet kemeri takma hususunda uyaran jandarma trafik ekipleri, kazalarda yaşanan ölümlerin çoğunun emniyet kemeri takmama sonucu meydana geldiğini ifade etti.

Jandarma trafik ekipleri, trafik kazalarının en az seviyeye indirilmesi ve meydana gelen kazalar sonucunda ölüm ve yaralanmaları azaltılması için denetimlerini devam ettireceklerini kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.