Ali Kayası Turizmde Marka Olacak

Ali Kayası’nın turizme kazandırılacağını açıklayan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Ali Kayası şehrimizin önemli bir doğal güzelliği. Bu güzelliği turizme kazandırma amacıyla bölgeye cam seyir terası ve kafeterya inşa edeceğiz. Bölgeye ulaşım sağlayacak yol yapımına da başladık. Ali Kayası, Türkiye’de önemli bir marka olacak. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Ali Kayası Turizmde Marka Olacak

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Ali Kayası’nın turizme kazandırılması için iki önemli yatırımın başladığını açıkladı. Başkan Güngör, “Ali Kayası şehrimizin önemli bir doğal güzelliği. Menzelet Barajı da bölgeye çok büyük bir güzellik kattı. Büyükşehir Belediyesi olarak Ali Kayası’na ulaşım sağlayan bir yol ve bölgeye cam teras ile kafeterya inşa edeceğiz. Yol çalışmalarına başladık. 17 kilometre uzunluğunda ve 10 metre genişliğinde olacak. Yolumuzun açılmasıyla bölgedeki cam seyir terası ve kafeterya projemiz için malzemeleri taşımaya başlayacağız” diye konuştu.

Ali Kayası Cam Seyir Terası ve Kafeterya

Ali Kayası Cam Seyir Terası ve Kafeterya projesinin Türkiye’de önemli bir marka olacağını da belirten Başkan Hayrettin Güngör, “Türkiye’nin birçok yerinde bu şekilde uygulamalar var ama Ali Kayası doğal güzellikleriyle bir marka olacak. Gerçekten bölge eşsiz bir güzelliğe sahip. Gerek baraj manzarası gerekse bölgenin coğrafyası bu çalışmayı Türkiye’de eşsiz bir yere taşıyacak. Bölge bir cazibe merkezi haline gelecek. Başlattığımız yol çalışmalarımızın ve inşa edeceğimiz cam seyir terası ve kafeteryanın şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.