Altınbeşik Mağarası'na ziyaretçi akını

ANTALYA (AA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden ANSET tarafından işletilen Altınbeşik Mağarası bayram tatilinde ziyaretçi akınına uğradı. Antalya Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin en büyük,...

Altınbeşik Mağarası'na ziyaretçi akını

ANTALYA (AA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden ANSET tarafından işletilen Altınbeşik Mağarası bayram tatilinde ziyaretçi akınına uğradı.

Antalya Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin en büyük, dünyanın üçüncü büyük yeraltı gölüne sahip Altınbeşik Mağarası 9 günlük bayram tatili boyunca ilgi odağı oldu. Gezi botları ile mağaranın güzelliklerini keşfe çıkan ziyaretçiler, Antalya'nın bu cennet köşesine hayran kaldı.

Altınbeşik mağarasının özellikle yaz aylarında günübirlik turlarla gelen yerli ve yabancı turistler tarafından ziyaret edildiğini belirten ANSET Genel Müdürü Gaye Doğanoğlu, mağaranın muhteşem görsel zenginliğiyle her zaman ilgi odağı olduğunu bildirdi.

Doğanoğlu, mağaranın içinde yer alan sarkıt ve dikitlerle görülmeye değer manzaralar sunduğunu ifade ederek, "Antalya'nın en güzel yerlerinden birinde bulunan Altınbeşik Mağarası görülmeye değer eşsiz bir zenginliğimiz. Bayram tatili boyunca mağara adeta ziyaretçi akınına uğradı." açıklamasında bulundu.

Altınbeşik Mağaraları İşletme Sorumlusu Hatice Sekmen ise mağaranın her mevsim büyük ilgi gördüğüne dikkati çekti. Sekmen, özellikle fotoğraf tutkunlarının mağaranın sunduğu görsel zenginliğe hayran kaldığını ifade ederek, "Böylesi ilgi gören bir mağarayı ziyaret edenlere en kaliteli hizmeti sunmak ve kentimizin tanıtımına katkı sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.