Anamur'da geri dönüşüm çalışmaları devam ediyor

MERSİN (AA) - Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, ilçede israfı önleyip, atıkları üretime dönüştürmeyi hedeflediklerini bildirdi.Kılınç, yazılı açıklamasında, belediyenin tüm hizmet binaları ve birimleri için aldıkları "Sıfır...

Anamur'da geri dönüşüm çalışmaları devam ediyor

MERSİN (AA) - Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, ilçede israfı önleyip, atıkları üretime dönüştürmeyi hedeflediklerini bildirdi.

Kılınç, yazılı açıklamasında, belediyenin tüm hizmet binaları ve birimleri için aldıkları "Sıfır Atık Belgesi" kapsamında çalışmalara başladıklarını belirtti.

Atatürk Bulvarı'nda atık ayrıştırma sepeti oluşturulduğunu aktaran Kılınç, "İsrafı önlenmek, atık oluşumunu en aza indirmek ve atıkların geri dönüştürülmesini sağlamak üzere başlattığımız 'Sıfır Atık, Temiz Anamur" projesiyle ilçemizi, atıklarını bile üretime dönüştüren bir kent haline getirmeyi hedefliyoruz." ifadesini kullandı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.