Antalya'da turunç ağaçlarının meyveleri hediyelik reçel olacak

ANTALYA (AA) - Antalya'da, parklarda, cadde ve sokaklarda kaldırım kenarlarına dikilen turunç ağaçlarının meyveleri hediyelik reçel yapılacak.Muratpaşa Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, ilçede bugüne kadar 15 bin 100'ü ağaç...

Antalya'da turunç ağaçlarının meyveleri hediyelik reçel olacak

ANTALYA (AA) - Antalya'da, parklarda, cadde ve sokaklarda kaldırım kenarlarına dikilen turunç ağaçlarının meyveleri hediyelik reçel yapılacak.

Muratpaşa Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, ilçede bugüne kadar 15 bin 100'ü ağaç formunda olmak üzere 21 bin 34 turunç dikildi. Ağaçlar meyve vermeye başlarken vatandaşlar da turunçları toplamaya başladı.

Toplanan turunçlar, üretim çalışmalarını Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezlerinde (ASSİM) sürdüren Antalya Kadın Girişim Kooperatifi üyesi kadınlar tarafından reçel yapılacak.

Reçeller tadımlık kavanozlarda belediyenin misafirlerine hediye edilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.