Antalya'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan 2 zanlıdan biri tutuklandı

ANTALYA (AA) - Antalya'da uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklandı.İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, B.Y.K. ve Y.K.K'nin Güzelbağ ve Güzeloba Mahallesi'ndeki...

Antalya'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan 2 zanlıdan biri tutuklandı

ANTALYA (AA) - Antalya'da uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, B.Y.K. ve Y.K.K'nin Güzelbağ ve Güzeloba Mahallesi'ndeki ikametlerinde uyuşturucu depoladıkları ve sattıkları bilgisi üzerine harekete geçti.

Şüphelilerin evlerine eş zamanlı düzenlenen operasyonda, 307 gram uyuşturucu hap, 63,6 gram kokain, 2 hassas terazi ile uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 8 bin 220 lira, 250 avro ve 322 dolar ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan B.Y.K çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı, diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
 

Anahtar Kelimeler:
AntalyaOperasyonUyuşturucu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.