Antalya'da huzurevlerinde Kovid-19 aşısı uygulamasına devam edildi

ANTALYA (AA) - Antalya'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında huzurevlerinde kalanlara aşı uygulamasına devam edildi.Kepez Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Belediyenin Şefkat ve Huzurevi'nde yaşamlarını sürdüren...

Antalya'da huzurevlerinde Kovid-19 aşısı uygulamasına devam edildi

ANTALYA (AA) - Antalya'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında huzurevlerinde kalanlara aşı uygulamasına devam edildi.

Kepez Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Belediyenin Şefkat ve Huzurevi'nde yaşamlarını sürdüren kişilere, Sağlık Bakanlığınca belirlenen "Kovid-19 Aşısı Ulusal Uygulama Stratejisi" kapsamında aşının ilk dozu yapıldı.

İl Sağlık Müdürlüğünün görevlendirdiği personel, aşılama çalışmasını gerçekleştirdi.

Sağlık görevlileri aşı yapılmadan önce huzurevi sakinlerini aşı hakkında bilgilendirdi.

Hemşireler daha sonra mesafe ve hijyen kurallarına uyarak ateş ölçümlerini yaptıkları yaşlılara doktor gözetiminde aşının ilk dozunu uyguladı.

Aşılama programı kapsamında huzurevi personeli de aşılandı.

Aşı yapıldıktan sonra huzurevi sakinleri ve personeli bir süre gözetim altında tutuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.