ASKF Başkanı Karaoğlan ve Yönetiminden Ergün Dalyan'a ahde vefa

ASKF Başkanı Karaoğlan ve Yönetiminden Ergün Dalyan'a ahde vefa

Kahramanmaraş (SHA)- Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ekrem Karaoğlan ve Yönetim Kurulu tarafından alınan kararla, U 15 ligine geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden spor adamı merhum Ergün Dalyan'ın adı verildi.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Kahramanmaraş ASKF Başkanı Ekrem Karaoğlan, şunları söyledi: "2022/2023 Futbol Sezonunda U 15 Ligimize 20.10.2022 yılında hayatını kaybeden Kahramanmaraşın sporuna futbolcu ve yönetici olarak yıllarca hizmet etmiş aynı zamanda Amatör Spor Kulüpleri Federasyonumuzda da Yöneticilik yapmış, Kahramanmaraş’ın Sporuna birçok emeği geçmiş spor kamuoyu tarafından çok sevilen ve sayılan bir şahsiyet olması dolayısı ile isminin 2022/2023 Futbol Sezonu U 15 Ligimize verilmesine karar verilmiştir.”

Başkan Karaoğlan açıklamasının devamında ise, "Amatör spor camiası olarak spora hizmet eden değerlerimizin adını yaşatma ve vefa duygusu ile hareket eden yönetim kurulumuz tarafından ligimizin Ergün Dalyan U 15 Ligi olarak oynanmasına karar verilmiştir. Merhum Ergün Dalyan’a ve Spor'a  hizmet etmiş olan yaşamını kaybeden spor adamlarımıza Yüce Allah’tan rahmet ailelerine sabırlar dileriz" ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.