Babaannesini öldürdüğü iddia edilen sanığın yargılandığı dava

ADANA (AA) - Adana’da para vermediği gerekçesiyle babaannesini boğduğu iddia edilen sanık hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle açılan davaya devam edildi.Adana 14. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuklu İsmail...

Babaannesini öldürdüğü iddia edilen sanığın yargılandığı dava

ADANA (AA) - Adana’da para vermediği gerekçesiyle babaannesini boğduğu iddia edilen sanık hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle açılan davaya devam edildi.

Adana 14. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuklu İsmail Canik (27), müştekiler ve tarafların avukatları katıldı.

Duruşmada, müştekiler ve tanıklar dinlendi. Öldürülen kadının oğlu İbrahim Huylu, sanık yeğenini suçladı. Annesinin evde iki gün ölü vaziyette kaldığını raporla öğrendiklerini belirten Huylu, yeğeninden şikayetçi olduğunu belirtti.

Müştekiler ve tanığın ifadelerinin ardından söz hakkı verilen İsmail Canik, babaannesini öldürmediğini ifade ederek, tahliyesini istedi.

Sanığın avukatı da müvekkilinin babaannesini öldürmüş olması halinde bunu samimi bir şekilde söyleyeceğini savunarak, "Müştekilerin de dediği gibi müvekkilim Adana'ya sık sık gelip giden birisi değildir. Maktulün evinin anahtarı onda yoktur. Ayrıca, maktulün evinde hiçbir şey çalınmamış, her şey yerli yerinde durmaktadır." dedi.

Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verip, duruşmayı eksikliklerin giderilmesi için ileri bir tarihe erteledi.

- Olay

Merkez Seyhan ilçesi Kavaklı Mahallesi'nde yalnız yaşayan Elif Tul (83), 16 Nisan'da evinde ölü bulunmuş, kadının torunu İsmail Canik katil zanlısı olarak tutuklanmıştı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.