ANTALYA (AA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel, davranışlarıyla örnek olan halk otobüsü şoförlerini ödüllendirdi.

Örnek halk otobüsü şoförlerinin ödüllendirilmesi amacıyla Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odasında (AESOB) tören düzenlendi.

Türel, törende yaptığı konuşmada, otobüs esnafının her ay düzenli olarak aldıkları 32 bin lira gelir desteğini, akaryakıt ve diğer maliyetlerin artması nedeniyle 35 bin liraya yükseltileceğini, yılbaşından sonra ise 38 bin lira yapılacağını kaydetti.

Törende, fenalaşan yolcuyu hastaneye yetiştiren Duran Albayrak, direksiyon başında kalp krizi geçirmelerine rağmen yolcuları düşünerek araçlarını güvenli bölgeye park eden İsmail Atladı ve Ali Erik ile aracını durdurarak yol kenarındaki engelli vatandaşı karşıya geçiren Yusuf Uzun ve kadın sürücü Makbule Nuray Tetik'in de aralarında bulunduğu 24 sürücüye Türel tarafından teşekkür plaketi ve çiçek verildi.

Törene, AK Parti Antalya milletvekilleri Mustafa Köse, İbrahim Aydın, Kemal Çelik, AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yasin Arslan ve toplu ulaşım esnafı katıldı.