Burdur İtfaiyesinden Uludere İtfaiyesine destek

Burdur İtfaiyesinden Uludere İtfaiyesine destek

BURDUR (AA) - Burdur Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Şırnak'ın Uludere Belediyesi itfaiye ekibine yangına müdahale ekipmanı desteğinde bulundu.

Burdur Belediyesinden yapılan açıklamada, Muğla ve Antalya'daki yangınlarla aktif görev alan Burdur Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerine sosyal medyadan ulaşan Uludere İtfaiyesi çalışanları ekipman talebinde bulundu.

Burdur İtfaiyesi personelleri de meslektaşlarına destek olmak için sponsorlar desteği ve kendi imkanlarıyla aldıkları malzemeleri Uludere ilçesine gönderdi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz de iyilikte bir araya geldiklerini aktardı.

Ercengiz, "Güle güle kullansınlar. Mümkünse hiç ihtiyaç olmasın ama ihtiyaç halinde bu malzemeler hem onları korusun hem de Uludere'deki yurttaşlarımız zarar görmesin." ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.