ÇDSO yeni yetenekler arıyor

ADANA (AA) - Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası (ÇDSO) Çoksesli Gençlik ve Çocuk Korosu 22-23 Eylül tarihlerinde korist seçmelerini yapacak.ÇDSO'dan yapılan açıklamada, Adana'nın kültür ve sanat hayatının gelişmesine 19 yıldır...

ÇDSO yeni yetenekler arıyor

ADANA (AA) - Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası (ÇDSO) Çoksesli Gençlik ve Çocuk Korosu 22-23 Eylül tarihlerinde korist seçmelerini yapacak.

ÇDSO'dan yapılan açıklamada, Adana'nın kültür ve sanat hayatının gelişmesine 19 yıldır hizmet veren orkestranın Çoksesli Gençlik ve Çocuk Korosu'nun 20. sezonunda yeni yeteneklerini aradığı belirtildi.

"Güzel bir yaşam sanatla başlar" felsefesiyle yola çıkan koronun 22-23 Eylül tarihlerinde ÇDSO binasında yeni seçmelerini yapacağı kaydedildi.

Seçmelerin ardından sezona başlayacak olan koronun, her sene olduğu gibi bu sene de ÇDSO eşliğinde 23 Nisan konseri vereceği ve yurt dışındaki uluslararası bir festivale katılacağı bildirildi.

Koronun Müdürü ve orkestranın fagot sanatçısı Eray İnal, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Adana'yı ve Çukurova Devlet Senfoni Orkestrasını, Türkiye'de ve dünya çapında birçok platformda temsil ederek bu sezonda da büyük başarılara imza atacaklarını ifade etti.

Açıklamasında İnal, 7-25 yaş arası tüm çocuklara ve gençlere sanatı sevdirecek ve kültür seviyelerini yükselteceklerini, onları güzel sanatlar lisesi ve konservatuvar sınavlarına hazırlayacaklarını da belirtti.


Anahtar Kelimeler:
AdanaÇDSOSeçmeler
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.