CHP Mersin İl Başkanı Aktay:

- "CHP örgütünün isteklerine, Mersin kamuoyunun beklentilerine uygun olarak belirleyeceği ve CHP'liliği tartışılmaz bir adayla Mersin Büyükşehir Belediye başkanlığı seçimlerini kazanacaktır"

CHP Mersin İl Başkanı Aktay:

MERSİN (AA) - CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, CHP'nin Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday çıkarmayacağı yönündeki iddialara tepki gösterdi.

Başkan Aktay, yaptığı yazılı açıklamada, partisinin yerel seçimlere giderken, Mersin'in en güçlü, en hazır ve en iddialı partisi olduğunu iddia etti.

Bu durumun kimi çevrelerde büyük bir rahatsızlık yarattığını, CHP'nin Mersin'de aday göstermeyeceği ve başka bir partinin adayını destekleyeceğine ilişkin haberlerin yayınlandığını ifade eden Aktay, şunları kaydetti:

"Bilindiği gibi Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'nin, Türkiye'nin her yerinde kendi belediye başkan adaylarını çıkaracağını defalarca açıklamıştır. CHP örgütünün isteklerine, Mersin kamuoyunun beklentilerine uygun olarak belirleyeceği ve CHP'liliği tartışılmaz bir adayla Mersin Büyükşehir Belediye başkanlığı seçimlerini kazanacaktır."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.