Diyarbakır'da cinayetten aranan zanlı, Antalya'da yakalandı

- Diyarbakır'da, 6 yıldır imam nikahı ile birlikte yaşadığı kadını öldürmekten aranan ve hakkında 15 farklı suçtan yakalama kararı bulunan zanlı, Antalya'nın Manavgat ilçesinde tutuklandı

Diyarbakır'da cinayetten aranan zanlı, Antalya'da yakalandı

ANTALYA (AA) - Diyarbakır’da, 6 yıl önce imam nikahı ile birlikte yaşadığı Nazlı Aydın'ı tabancayla öldürdüğü gerekçesiyle aranan zanlı, Antalya’nın Manavgat ilçesinde yakalandı.

Manavgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, İbrahim Sözen Caddesi'nde kimlik kontrolü yaptıkları kişinin üzerinde taşıdığı S.Ç. adına düzenlenen kimlikten ve tutarsız davranışlarından şüphelendi.

Detaylı sorgulama yapmak için gözaltına alınan ve polis merkezine götürülen şüphelinin, Murat Azak (32) olduğu ve sahte kimlik kullandığı tespit edildi. Yapılan sorgulamada, Murat Azak hakkında, Diyarbakır 2. Ağır Ceza Mahkemesince 2013 yılında Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde imam nikahı ile birlikte yaşadığı Nazlı Aydın'ı (28) öldürmek suçundan tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldığı belirlendi.

Ayrıca aynı kişi hakkında 15 ayrı suçtan yakalama kararı ile 22 ay hapis ve 7 bin lira adli para cezası da bulunduğu tespit edildi.

Polis merkezinde işlemleri tamamlanan Murat Azak, cezaevine gönderildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.