Doğa alanlarının korunma uygulamaları ele alındı

ISPARTA (AA) -Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) tarafından düzenlenen Korunan Doğal Alanların Bütüncül Planlama ve Tasarım Süreçleri Eğitimi sona erdi. Üniversiteden yaplan açıklamaya göre, TÜBİTAK'ın Bilimsel Eğitim Etkinliklerini...

Doğa alanlarının korunma uygulamaları ele alındı

ISPARTA (AA) -Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) tarafından düzenlenen Korunan Doğal Alanların Bütüncül Planlama ve Tasarım Süreçleri Eğitimi sona erdi.

Üniversiteden yaplan açıklamaya göre, TÜBİTAK'ın Bilimsel Eğitim Etkinliklerini Destekleme Programı kapsamında Şarkikaraağaç ilçesindeki Kızıldağ Milli Parkı'ndaki bir otelde, Korunan Doğal Alanların Bütüncül Planlama ve Tasarım Süreçleri Eğitimi düzenlendi.

Yasal koruma statüsüne sahip doğal ve kültürel miras değerleri ile gelecek nesillere aktarılması zorunlu olan doğal alanlara yönelik farkındalığı artırmak amacıyla 5 üniversiteden araştırmacıların katılımıyla düzenlenen eğitimlerde, teorik derslerin yanı sıra Kızıldağ ve Beyşehir Gölü milli parklarında incelemelerde bulunuldu.

Eğitim sonunda katılımcılara katılım belgeleri verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.