DULKADİROĞLU’NDAN AŞI KAMPANYASI

Dulkadiroğlu Belediyesi ve Dulkadiroğlu Kaymakamlığı iş birliğiyle aşı kampanyası düzenlendi. Aşı konusunda farkındalık oluşturmak isteyen kurumlar, aşı yaptıran vatandaşlara çekilişle 15 adet bisiklet hediye edeceğini bildirdi.

DULKADİROĞLU’NDAN AŞI KAMPANYASI

İlçe genelinde aşı oranını yükseltmek amacıyla kampanya başlatan Dulkadiroğlu Belediyesi ve Dulkadiroğlu Kaymakamlığı, aşı olan vatandaşlar arasından çekilişle 15 kişiye bisiklet hediye edeceğini duyurdu.
Covid-19 ile mücadele kapsamında aşının önemine dikkat çeken Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, bu projeyle farkındalık oluşturmak istediklerini bildirdi.
Konuyla ilgili kısa bir değerlendirme yapan Başkan Okay, şunları aktardı: “İlçemizde aşı oranlarının artması ve Covid-19 ile mücadele konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla böyle bir projeye imza atıyoruz. 30 Yaş altı vatandaşlarımız arasından yapacağımız çekilişle 15 vatandaşımıza bisiklet hediye edeceğiz. 22 Eylül 15 Ekim tarihleri arasında bu çalışmayı gerçekleştireceğiz. Ben tüm hemşerilerimizin bu anlamlı etkinliğe destek vermesini rica ediyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.