Eğitim-Bir-Sen Adana İl Başkanı Sezer yeniden aday

ADANA (AA) - Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Adana İl Başkanı Mehmet Sezer, 3 Kasım'da yapılacak Olağan Genel Kurul Seçimlerinde yeniden aday olacağını açıkladı.Yüreğir Kültür Merkezi'nde adaylığıyla ilgili basın açıklaması düzenleyen...

Eğitim-Bir-Sen Adana İl Başkanı Sezer yeniden aday

ADANA (AA) - Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Adana İl Başkanı Mehmet Sezer, 3 Kasım'da yapılacak Olağan Genel Kurul Seçimlerinde yeniden aday olacağını açıkladı.

Yüreğir Kültür Merkezi'nde adaylığıyla ilgili basın açıklaması düzenleyen İl Başkanı Sezer, son 8 yılda gerçekleştirdikleri hamlelerle 15 ilçede yetkili sendika olduklarını söyledi.

Görevde oldukları süre içerisinde tecrübeli, dinamik ve etkili kadroyla 3 bin 200 olan üye sayısını 12 bin 500'e çıkardıklarını ifade eden Sezer, emeği geçenlere teşekkür etti.

Yaptıkları çalışmalar hakkında üyelere bilgi veren Sezer, "Yeni dönemde de bu istikrarın ve başarının sürmesi için yönetim kurulumuz ve 15 ilçe başkanımızın desteğiyle Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Başkanlığına yeniden adayım." dedi.

Basın açıklamasının ardından sinevizyon gösterimi yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.