ANTALYA (AA) - Elmalı Belediyesinin destekleriyle bu ikincisi gerçekleştirilen, "Akçaeniş Nostalji Günlüğü" etkinliğine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Elmalı'ya bağlı Açaeniş Mahallesi'nde belediyenin destekleriyle bu yıl ikincisi düzenlenen Akçaeniş Nostalji Günlüğü etkinliği, Çamkuyuları Milli Parkı'nda gerçekleştirildi. Vatandaşların yoğun ilgi gösteriği etkinlik öncesi konuşan Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin, halkın gösterdiği ilgiden son derece memnun olduklarını söyledi.

Kültürleri yaşatmak, gelecek nesillere aktarmak adına bu tür sosyal etkinliklerin önemli olduğunu vurgulayan Öztekin, "Akçaeniş Nostalji Günlüğü etkinliklerimizin bu yıl ikincisi yapıyoruz. Sizlerin ilgisi bizleri son derece mutlu etti. Bu tür etkinlikleri sahiplenmeniz, desteklemeniz bizi daha güzel etkinlikler yapmaya şevk verecektir. Bu etkinlikler birlik, beraberlik ve paylaşma adına çok güzel. Hepinize teşekkür ediyor, iyi eğlenceler diliyorum." dedi.

Konuşmanın ardından sanatçılar Lale Doğan ve Güven Çoşkuner ile Fatih Demirhan seslendirdikleri türkü ve şarkılarla vatandaşları eğlendirdi.

Etkinlik sonunda Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin, gecenin anısına sanatçılara plaket takdim etti.