Emekli uzman çavuşun eşini tabancayla vurup intihar ettiği iddiası

OSMANİYE (AA) - Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde, eşi 4 aylık hamile Sultan Çınkır'ı tabancayla vurup aynı silahla intihar ettiği ileri sürülen emekli uzman çavuş Ali Rıza Çınkır'ın cenazeleri Kahramanmaraş'ın Andırın...

Emekli uzman çavuşun eşini tabancayla vurup intihar ettiği iddiası

OSMANİYE (AA) - Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde, eşi 4 aylık hamile Sultan Çınkır'ı tabancayla vurup aynı silahla intihar ettiği ileri sürülen emekli uzman çavuş Ali Rıza Çınkır'ın cenazeleri Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde toprağa verildi.

Kadirli Devlet Hastanesindeki otopsinin ardından ailesine teslim edilen Sultan Çınkır'ın cenazesi Andırın ilçesi Tufanpaşa Mahallesi'ndeki baba evine getirilerek helallik istendi.

Çınkır'ın cenazesi Tufanpaşa Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Arıklar Mahallesi Haştırın Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Öte yandan, emekli uzman çavuş Çınkır'ın cenazesi ise Efirağzılı Mahallesi'ndeki mezarlıkta kılınan cenaze namazının ardından Çınkırlı Obası Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Emekli uzman çavuş Ali Rıza Çınkır (45) ile 4 aylık hamile olduğu öğrenilen eşi Sultan Çınkır'ın evlerinden silah sesleri geldiğini duyan komşuları, eve geldiklerinde Sultan Çınkır'ı yerde kanlar içinde görünce durumu polise bildirmiş, eşini tabancayla vurduğu ileri sürülen Ali Çınkır ise komşularının eve gelmesinden bir süre sonra olayı gerçekleştirdiği iddia edilen tabancayla intihar etmişti.

Olay yerine gelen ambulanslarla ağır yaralı olarak Kadirli Devlet ve Özel 7 Mart hastanelerine kaldırılan Ali Rıza ve Sultan Çınkır, müdahaleye rağmen hayatını kaybetmiş, olay sırasında çiftin 2 ve 10 yaşlarındaki çocuklarının da evde olduğu öğrenilmişti.

Çınkır çiftinin cenazeleri, Kadirli Devlet Hastanesi morguna kaldırılmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.