Erdemli Devlet Hastanesi'nin acil servisi yenileniyor

MERSİN (AA) - Erdemli Devlet Hastanesi'nin acil servisinde yenileme ve genişletme çalışması başlatıldı.Hastanenin Başhekimi Erman Eker, çalışmayla ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, hastanenin 3 bin 500'ü acil servis olmak...

Erdemli Devlet Hastanesi'nin acil servisi yenileniyor

MERSİN (AA) - Erdemli Devlet Hastanesi'nin acil servisinde yenileme ve genişletme çalışması başlatıldı.

Hastanenin Başhekimi Erman Eker, çalışmayla ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, hastanenin 3 bin 500'ü acil servis olmak üzere günlük 5 bin hastaya hizmet verdiğini, hasta yakınlarıyla birlikte sayının 10 bin kişiye ulaşabildiğini söyledi.

Acil servis bölümüyle ilgili aldıkları talep ve önerileri dikkate alarak projeye başladıklarını aktaran Eker, 14 yataklı müşahede alanını 50 yatağa çıkarttıklarını, çocuk hastalar için de ayrı bir müşahede alanı oluşturulduğunu aktardı.

Eker, artan ilçe nüfusu nedeniyle çalışmaların önem arz ettiğini belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Yeşil, sarı ve kırmızı alanlarda her doktorun ayrı ayrı görev yapacağı acil polikliniğimizde artık sıra bekleme olayı tarih olacak. Sedyede ve oturma alanlarında olağanüstü durum olmadığı takdirde serum takma olayı bitecek. 9 ay önce göreve geldiğimizde önceliğimiz acil servisin günün şartlarına uygun hale getirmekti, bunu başardık. Acil ünitesi yılbaşında hizmete girecek. Halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun."


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.