"Eski karavanların meraklısıyım, sahibini bulamayınca çektirdim"

- Antalya'da başkasına ait karavanı çekici ile evinin bahçesine getirttiği tespit edilen bir kişi yakalandı - Şüphelinin, karavanı çok beğendiğini, satın almak için sahibine ulaşamayınca çektirdiğini söylediği belirtildi

ANTALYA (AA) - Antalya'da başkasına ait karavanı, çekici ile evinin bahçesine çektirdiği tespit edilen bir şüpheli yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Muratpaşa ilçesinde yaşayan N.Ç. isimli bir kadın 1975 model antika değeri taşıyan karavanının çalındığını belirterek Asayiş Şube Müdürlüğüne başvurdu.

Olaya ilişkin araştırma başlatan polis ekipleri, karavanın çekici ile çalındığını belirledi. Çevredeki MOBESE ve güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, karavanın Kepez ilçesindeki bir mahalleye girdiğini saptadı.

Polis ekipleri, karavanı mahalledeki bir evin bahçesinde buldu. Evin sahibi M.O. gözaltına alındı.

Şüpheli M.O'nun poliste verdiği ifadede, "Karavanı çok beğendim. Bu tarz eski karavanların meraklısıyım. Uzun süre karavanın sahibini aradım, bulamayınca çektirdim." dediği belirtildi.



Anahtar Kelimeler:
AntalyaAsayiş şubeKaravan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.