Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, engelli çocuklara bayram hediyesi verdi

ANTALYA (AA) - Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Dünya Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında çeşitli hediyeler verdiği engelli çocukları sevindirdi.Başkan Geyikçi, Ramazan Bayramı öncesinde engelli vatandaşları ve engelli çocukları...

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, engelli çocuklara bayram hediyesi verdi

ANTALYA (AA) - Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Dünya Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında çeşitli hediyeler verdiği engelli çocukları sevindirdi.

Başkan Geyikçi, Ramazan Bayramı öncesinde engelli vatandaşları ve engelli çocukları evlerinde ziyaret etti.

Engelliler Haftası ve Ramazan Bayramı nedeniyle engellileri sevindirmek istediklerini dile getiren Geyikçi, "Bizler de engelli adayı olduğumuzu asla unutmamalıyız. Bu düşünceyle empati yapmalıyız. Engelli kardeşlerimizin yaşadıkları sıkıntıları hep birlikte ortadan kaldırmalıyız." dedi.

Engelli vatandaşlara ve çocuklara çeşitli hediyeler veren Geyikçi, vatandaşların Ramazan Bayramını da kutladı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.