GÜNCELLEME - Antalya'da otluk ve çalılık alanda çıkan yangın seralara sıçramadan söndürüldü

- Söndürme çalışmalarına destek veren mahalle sakinleri, iki köpek yavrusunu kurtardı YANGININ SÖNDÜRÜLMESİ VE DETAYLAR EKLENDİ

GÜNCELLEME - Antalya'da otluk ve çalılık alanda çıkan yangın seralara sıçramadan söndürüldü

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Aksu ilçesinde seralara yakın otluk ve çalılık alanda çıkan yangın söndürüldü.

Pınarlı Mahallesi'ndeki otluk ve çalılık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri sevk edildi. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangını söndürme çalışmalarına mahalle sakinleri de destek verdi.

Ekipler, sazlık alana ulaşan alevleri yakındaki seralara sıçramadan söndürdü.

Söndürme çalışmalarına destek veren mahalle sakinleri, çalılık alandan köpek yavrusu seslerinin geldiğini fark etti. Dikenli çalıları tahrayla temizleyen mahalleli, iki köpek yavrusunu kurtardı.

Mahalle sakinlerinden Muharrem Tuğcu, gazetecilere yaptığı açıklamada, yangın çıktığında hemen itfaiyeyi aradıklarını söyledi.

İtfaiyeye yardımcı olmak için hortum çekerken çalıların arasından köpek sesi duyduklarını ancak alevler nedeniyle giremediklerini belirten Tuğcu, "Soğutma işlemlerine başlanınca çizmelerimizi giyip yangın alanına girdik. Çalılar arasından yavruyu çıkardık. Çok şükür, yarası beresi yok ancak çok korkmuş. Önce karnını doyurdum, veterinere götürmeyi düşünüyorum." diye konuştu.

Köpek yavrularını kurtaranlardan Mustafa Coşkun da bir canı kurtardığı için mutlu olduğunu ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.