Hatay'daki trafik kazasında yaşamını yitiren gencin cenazesi Osmaniye'de toprağa verildi

- Cenaze törenine, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş da katıldı

Hatay'daki trafik kazasında yaşamını yitiren gencin cenazesi Osmaniye'de toprağa verildi

OSMANİYE (AA) - Hatay'ın Erzin ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren Zeynep Yağmur Okur (18) Osmaniye'de toprağa verildi.

Osmaniye Devlet Hastanesi morgundan yakınları tarafından alınan Okur'un cenazesi, Asri Mezarlık Camisi'nde İl Müftüsü Ali Çakmak'ın kıldırdığı namazın ardından defnedildi.

Cenazeye, Okur'un ailesi ve yakınlarının yanı sıra Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş, milletvekilleri, mülki erkan ile vatandaşlar katıldı.

Zeynep Yağmur Okur'un AK Parti Osmaniye İl Kadın Kolları Başkanı Sultan Okur'un kızı olduğu, kazada yaralanan diğer kızının ise hastanede tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Yeşiltepe Mahallesi'nde dün iki otomobilin çarpışması sonucu, Zeynep Yağmur Okur ile Mustafa Eker (30) hayatını kaybetmiş, 4 kişi ağır yaralı olarak hastanelere kaldırılmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.