Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ekiplerinden öğrencilere ziyaret

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ekipleri, özel eğitim ve uygulama okullarının faaliyete geçmesinin ardından öğrencilere moral ziyareti gerçekleştirdi.Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre,...

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ekiplerinden öğrencilere ziyaret

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ekipleri, özel eğitim ve uygulama okullarının faaliyete geçmesinin ardından öğrencilere moral ziyareti gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri, sosyal belediyecilik uygulamaları kapsamında yeniden kontrollü normalleşme çerçevesinde özel eğitim ve uygulama okullarını ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün eşi Leyla Güngör'ünde katıldığı programda 450 öğrenciye çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürü Tuğba Gökçen, öğrenci ve ailelerinin salgın sürecinden etkilendiğini, öğrencilerin okullarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.