Kahramanmaraş'ta ‘Huzur-46’ uygulaması 

Kahramanmaraş (SHA) – Kahramanmaraş’ta polis ekipleri tarafından kent genelinde, huzur ve asayiş uygulaması yapıldı.

Kahramanmaraş'ta ‘Huzur-46’ uygulaması 

Alınan bilgilere göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kahramanmaraş merkez ve dış ilçelerde genel asayişin, kamu düzeninin sağlanması ve hırsızlıkları önlemeye yönelik önleyici ve caydırıcı tedbirler alarak il genelinde Huzur-46 uygulaması gerçekleştirdi.
“95 ekip 607 polis görev aldı”
Sabah ilk ışıklarında başlayan, gece geç saatlere kadar süren uygulamada 95 ekip ve 607 polis görev aldı. Uygulama boyunca, umuma açık yerler, park ve bahçeler, metruk binalar, cadde ve sokaklar, alışveriş merkezleri ve mahallelerde yapılan kontrollerde, 3 bin 509 şahsın genel bilgi taraması yapıldı, 52 metruk yer, 48 park ve bahçe, 167 umuma açık yer denetlendi.
“6 aranan şahıs yakalandı”
Polis ekiplerince yapılan kontrollerde yaralama, dolandırıcılık, tehdit ve yoklama kaçağı olmak üzere 6 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.  2 kişiye dilencilik yapmaktan, 2 kişiye gürültü yapmaktan, ruhsatsız bir işyerine kabahatler kanunu kapsamında idari işlem yapıldı. 
“1442 araç denetlendi”
Uygulamada kapsamında 1442 araç ve sürücüsü kontrol edilirken, abartı egzoz, yüksek sesli müzik, pusturulmuş araç, makas atmak suretiyle trafiği tehlikeye düşüren, alkollü ve ehliyetsiz araç kullanan 22 araç sürücüsüne 15 bin 211 TL trafik cezası uygulandı, 1 araç ise trafikten men edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.